Tietoa meistä

Historia ja palvelumme

Kahvia ja herkkuja samalla paikalla

jo 30 vuotta!

Café Sofia on ollut samalla paikalla jo vuodesta 1993 ja sen historia ulottuu jo 80-luvulle, kun kahvila sijaitsi nykyisen Denisin tiloissa Silakkalinnassa. Café Sofia on lämminhenkinen kahvila aivan Valkeakosken keskustassa kauppakeskus Koskikaran toisessa kerroksessa, jossa olemme olleet Koskikaran valmistumisesta lähtien, eli jo 30 vuotta! Olemme perheyritys ja suhtaudumme työhön rakkaudella ja intohimolla. Vuosiin on mahtunut paljon muutoksia, mutta olemme edelleen samalla paikalla, kuin 30 vuotta sitten ja palvelemme asiakkaitamme samalla rakkaudella ja välittämisellä. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän ja kotoisan kokemuksen asioidessa kanssamme ja tarjota vain hyvää, laadukasta ja tuoretta syötävää ja juotavaa.

Meille on erityisen tärkeää tarjota asiakkaillemme omatekoisia tuotteita, jotka on valmistettu maukkaiden reseptiemme mukaan keittiössämme alusta loppuun. Tuotteitamme on saatavilla myös gluteenittomana, laktoosittomana ja munattomana. 

Hinnasto vuodelta -91
Hinnasto vuodelta -91


Valttikorttimme on omatekoiset tuotteet ja suora näkymä torille ja kauniiseen Valkeakosken vesistöön.

Omatekoisten tuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös herkullisia leipomon tuotteita, kuten viinereitä ja kermamunkkeja.

Otamme myös vastaan tilauksia ja meiltä voi myös ostaa tuotteita mukaan. 


                                       Juhlat tulossa?

Meiltä voi tilata tuotteita erilaisiin tilaisuuksiin. Teemme itse alusta alkaen täytekakut ja juustokakut. Teemme myös muuta suolaista ja makeaa syötävää tilauksesta, joten soita tai tule käymään ja kysy henkilökunnaltamme lisää. Käytämme vain tuoreita laadukkaita aineksia ja teemme kaikki tuotteemme huolella ja rakkaudella alusta loppuun.

Tilavuokraus

Café Sofian tilat voi myös vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin aukioloaikojemme ulkopuolella! Soita tai tule käymään niin kerromme mielellämme lisää.

Seuraa meitä Facebookissa! Päivitämme päivittäin kuvia päivän herkuista ja tietoa päivän tarjouksista! 

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita